Dojmovi korisnika naših usluga

Hvala što ste nam ukazali povjerenje i bili korisnici naših eko usluga. Molimo Vas da ovdje napišete svoje dojmove o kvaliteti naših usluga i načinu kako ih obavljamo. Vaše pohvale kao i konstruktivna zapažanja će nas motivirati da još više napredujemo i unapređujemo naše eko usluge na korist svih nas i čistije planete.

9 Responses

 1. Ovo je jedinstveni automat, izumljen od 2019.godine. Napravio ga je i izdao tim Innosin. Žanr igre je jednostavan, morate prikupiti pravu kombinaciju voća. https://sweet-bonanza-xmas.com/hr/ Igra je brzo stekla veliku popularnost i zainteresirala sve one koji vole zabavne, jednostavne i kockarske, nekomplicirane igre.

 2. Gospodin Ivan i njegov sin su iznijeli građevinski otpad, staro pokućstvo i daske iz stana na drugom katu koji se renovira izuzetno brzo i efikasno. Dogovor se postigao u jako kratkom vremenu i nije bilo nikakvih odstupanja. Jako sam zadovoljan sa pruženom uslugom i preporučam ih najsrdačnije.

  Hvala još jednom na fantastično obavljenom poslu.

 3. Gospodin Ivan i njegov tim su veoma profesionalno odradili posao koji smo dogovorili. Maksimalno brzo i efikasno su razmontirali namještaj i razne kućanske aparate i obavili utovor. Cijeli proces dogovaranja posla s g. Ivanom je bio efikasan i korektan, bez gubljenje vremena. S obzirom na tjesne šibenske ulice i razne prepreke za utovar, g.Ivan i njegov tim su pronašli najbolja rješenja koja nisu remetila promet i normalni život susjeda. Jako sam zadovoljna uslugom tima g.Ivana i preporučujem ga svakome tko se mora rješiti viška derutnog i starog namještaja. U samo nekoliko sati postigli smo zavidnu razinu čišćenja prostora stare kuće u Varošu. Za svaku pohvalu i preporuku.

 4. Sve počišćeno i obavljeno po dogovoru. Ono što bi nama trebalo sigurno cijeli dan je bilo gotovo za sat vremena. Brza, efikasna usluga i sa gospodinom se sve moze lako i jednostavno dogovoriti. Za svaku pohvalu i preporuku! Usluga ovakve kvalitete je danas rijetkost!!

 5. Profesionalno i točno sve izvedeno po dogovoru. Detaljno su očišćena dva tavana u sv. FIlip Jakovu i Pakoštanima. Zadovoljan sa poslom, tko ima potrebu za slične poslove neće zažaliti.

 6. Sve brzo i maksimalno korektno obavljeno danas u Pirovcu.
  Napunili kamion za manje od sat vremena nekom nasom starudijom od namjestaja, sve rastavili i slozili po dogovoru.
  Izuzetno zadovoljan

 7. Izuzetno ljubazna i profesionalna obitelj.
  Odlično su nam napravili posao i sve počistili, vrlo su brzi i spretni i izlaze maksimalno u susret.
  Hvala jos jednom,
  Maja

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.