Usluge čišćenja i odvoz otpada je glavna djelatnost naše firme.

Eko Ivan se sa svojim brojnim uslugama zalaže za ekologiju i zaštitu životne sredine. Do sada smo učinili mnogo toga u tom pravcu.

U nastavku slijedi kratak opis usluga koje radimo za Vas.

Čišćenje tavana, podruma, garaža konoba i ostalih prostora

Ima puno razloga zašto se konačno pokrenuti na akciju čišćenja svog životnog prostora: tavana, podruma, garaža i ostalih prostorija.

Stare, oštećene i nekorištene stvari u Vašim stambenim prostorima sakupljaju prašinu, privlače insekte i glodare, povećavaju rizik za ozlijede, uzrokuju alergije i druge zdravstvene probleme.

Očišćeni prostori u kojima ste nerado ulazili mogu opet biti ugodno mjesto za boravak, stanovanje, posao, druženje, igru, i za ostale korisne namjene.

Dobri razlozi za čišćenje zaista postoje, ali postoje poteškoće da to sami napravimo zbog ograničenja u zdravlju, snazi, vremenu, znanju, sredstvima za čišćenje.

Posebno poteškoće da sami krenete u akciju je odvoz i ispravno deponiranje tih stvari. Potrebno je imati namjensko vozilo za te stvari.

Odvoz šute i ostalog građevinskog otpada

Šuta je građevinski otpad nastao nakon uređenja našeg životnog prostor  koji nam smeta i zauzima dragocijen prostor. Želimo ga se što prije riješiti.

Odvoz šute uključuje utovar i odvoz na propisane deponije otpada nastalog nakon: radova na gradnji kuće, renoviranja stana, uređenja vrta i okućnice.

Odvoz glomaznog otpada

Glomazni otpad uključuje stare, pokvarene i oštećene stvari većih zapremina i težina koje se nesmiju odlagati zajedno sa drugim otpadom u ulične kontejnere.

Vlasniku kuće ili stana glomazni otpad smeta i nepotrebno mu zauzima dragocijeni prostor.

To mogu biti: bijela tehnika, stari kompjutori, televizori, peći, perilice, klime, hladnjaci, bojleri, kaffe aparati, kade, špine, akumulatori, sve vrste metalnog otpada, auti i ostala vozila..

Odvoz glomaznog otpada podrazumjeva utovar i odvoz na propisane deponije.

Rušenje borova i ostalog drveća

 

Usluge čišćenja odvoz otpada

 

Stojimo vam na usluzi-brzoj i jeftinoj!!

Naručite naše usluge putem ove kontakt forme i ostvarite 10 % popusta i dodatne pogodnosti prilikom sljedeće rezervacije!

U komentaru opišite koju uslugu želite da Vam obavimo.
Naša ekipa će vam se javiti u roku od 24h.

Kontakt forma

 

Verifikacija